Angelina Jolie’s verjaardagsfeestje jun13

Tags

Related Posts

Share This

Angelina Jolie’s verjaardagsfeestje

Ze mag dan een leven vol glitter en glamour leiden, het verjaardagsfeestje van Angelina Jolie werd klein en simpel bij het gezin in Londen gevierd.

Maandag 4 juni werd de actrice 37 jaar en volgens het Amerikaanse UsWeekly vierde ze dit in het gezelschap van haar verloofde, Brad Pitt, en hun zes kinderen.

De sterren, die sinds een maand een villa in Surrey, Engeland huren, hebben het volgens een anonieme bron klein en intiem gehouden.

” Het was een heel klein feestje – gewoon met de familie thuis. Ze zijn de deur niet uit geweest en hebben niets speciaals gedaan. Het was simpel thuis met een cake. Geen toeters en bellen, maar ze zijn erg gelukkig op het moment. Het gaat heel goed met iedereen.”

Het is niet bekend wat Brad zijn geliefde cadeau heeft gegeven, maar de kans is groot dat het iets extravagants zal zijn. Angelina gaf hem een waterval voor zijn 48e verjaardag en deed hem onlangs een helikopter cadeau.”

De Jolie-Pitts zijn tijdelijk in Londen neergestreken waar Angelina zich voorbereid op haar rol in Disney’s Maleficent, gebaseerd op de boze heks uit Doornroosje. Ondertussen zal Brad 20 juni voor twee weken naar Boedepast vertrekken voor de laatste opnames van World War Z. De kinderen zullen bij Angelina in Engeland blijven, zo meldt de bron.

Angelina en Brad maakten einde april bekend verloofd te zijn.

Angelina en Brad hebben samen zes kinderen, maar zorgen ondanks de drukte thuis dat ze tijd voor elkaar vrijmaken. Het gezin verblijft momenteel in Londen.

“Hij brengt de kinderen naar school, maakt het ontbijt. Ik ben thuis voor het avondeten ofzo. We zijn de hele tijd samen. We plannen alles goed. Brad en ik zorgen dat we tussen films genoeg tijd hebben om te reizen, om samen dingen te beleven. Dat is ons geheim.”

Angelina en Brad maakten in april hun verloving bekend. Brad vroeg Angelina ten huwelijk met een ring die hij samen met de Britse juwelier Robert Procop heeft gemaakt.

Nu ze haar 37e verjaardag viert, lijkt Angelina gelukkiger dan ooit. Haar relatie met Brad is stabiel, er moet een huwelijk worden geregeld en het gaat goed met de kinderen.

“Ik heb donkere tijden gekend”, zo vertelde ze openhartig in het programma ’60 Minutes’. “Ik ben niet jong overleden, ik heb geluk gehad. Maar ik ben nog steeds een stout meisje, alleen bewaar ik dat nu voor Brad.”

468 ad