Bridget Maasland heeft pijn… mei20

Tags

Related Posts

Share This

Bridget Maasland heeft pijn…

Bridget Maasland (37) denkt nog steeds aan haar breuk met de tien jaar jongere Pieter van Schaik en heeft hier dubbele gevoelens bij. “Natuurlijk doet mijn hart pijn, ook al heb ik er zelf een punt achter gezet,” vertelt de presentatrice in Story.

De blondine zegt een relatie vele kansen te geven voordat ze er definitief een punt achter zet. “Ik heb serieus geprobeerd om er een nieuwe draai aan te geven, maar toen ik merkte dat er geen vervolg in zat, tja, toen was de koek op.”

Bridget was sinds 2011 samen met Pieter, maar beëindigde in april dit jaar de relatie. “We hebben er samen uitvoerig over zitten praten en kwamen ook samen tot de conclusie dat het beter was om er een punt achter te zetten. We hebben gelukkig geen ruzie,” aldus de presentatrice.

Bridget weet niet precies wat de reden is voor de breuk met haar tien jaar jongere bedrijfsjurist.”Op een gegeven moment wil je een volgende stap zetten in een relatie. Je voelt het in je hart, als zo’n moment zich aandient. Dat gevoel bleef uit. En toen wist ik genoeg.”

Bridget leerde Pieter vorig voorjaar kennen tijdens een muziekfestival in Amsterdam. De twee tegen ieders verwachting in bijna een jaar bij elkaar, maar een verdere toekomst bleek toch niet mogelijk.

“Een relatie loopt zoals hij loopt. Ik ben tien jaar ouder dan Pieter en bovendien een vrouw met een kind. Dat maakt de zaak er niet bepaald makkelijker op.”

468 ad