Tags

Related Posts

Share This

Jennifer Lopez is chagrijn

Peter van der Vorst vindt Jennifer Lopez chagrijn.

Peter van der Vorst vond Jennifer Lopez humeurig tijdens het interview dat hij met haar had over de film What to Expect, When You’re Expecting. Dat vertelt de presentator in Televizier.

Het vraaggesprek is vrijdagavond te zien op RTL 4. “Vlak voor het begin van het ‘gesprek’ kregen we al te horen dat iedere verslaggever slechts vier minuten zou krijgen in plaats van de beloofde zes. En toen ik de kamer binnenkwam hoorde ik haar verzuchten: ‘Oh, gelukkig nog maar twee te gaan.'”

J-Lo was niet vriendelijk tegen de RTL 4-ster. “Daarna werd ik genegeerd tot de camera‚Äôs gingen draaien en zocht ze vooral contact met haar 20 jaar jongere vriendje Casper, die zich in de badkamer had verschanst. Tijdens het interview deed ze weliswaar haar best leuk te zijn, maar echt van harte ging het niet.”

Des te leuker was het interview met Cameron Diaz, die ook in de film speelt. “Dat is pas een charmante en charismatische vrouw! Ze begroette me een warme glimlach en zei: ‘Hi, Peter from the Netherlands’. Daarna nam ze uitgebreid de tijd om op haar gemak en met humor alle vragen te beantwoorden. Ze wist me volledig in te pakken.”

 

468 ad